HS-084 padet alloy séng cecekelan pikeun frameless pancuran panto kaca beurat

Pondok Description:


  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Pamayaran Sarat: T / T, L / C, D / A, D / P, PayPal, W / U
  • Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
  • Brand Nami: Weiheng
  • jéntré produk

    Tags produk

    inpo 1.Product

    merek WEIHENG 
    ngaran produk Padet alloy séng cecekelan pikeun frameless pancuran panto kaca beurat
    kode produk HS084
    pamakéan Panto pancuran, pancuran dipager, kaca ngageser panto
    material alloy séng
    beungeut Chrome plated
    panjang 238mm
    liang dipasing 160mm
    Tanggal pangiriman dina 25 poé
    istilah pamayaran 30% T / T sateuacanna, 70% ngalawan salinan B / L.
    100% L / C dina tetempoan, D / A, D / P, Western Union, MoneyGram, PayPal

    2. Service

    1. Bales panalungtikan dina 24 jam gawe.

    2. pangalaman Beunghar dina ngahasilkeun panto & jandela asesoris pikeun leuwih ti 15 taun.

    3. ngaropéa rarancang geus aya.

    4. harga produsén langsung, urang teu dagang parusahaan.

    5. kualitas High, urang ngagaduhan TUV na CE sertipikat. 

    6. pangiriman Ajakan kami nyadiakeun sampel dina 1 minggu, mastikeun nuturkeun waktu kalungguhan Anjeun.

    7. Wilujeng sumping OEM na ODM.

    8 .Production garis kaasup suntik plastik, zamak maot casting, pamrosésan logam, sahingga kapang jeung sajabana

    inpo 3.Company

    Ningbo Leway Manufaktur LTD. mangrupakeun produsén profésional specializing dina ngahasilkeun pancuran rollers panto, handles, hinges, sarta panto & jandela séjén hardware.

    pabrik urang boga pangalaman beunghar ngahasilkeun panto & jandela bagian pikeun leuwih ti 15 taun. produk urang ngagaduhan TUV na CE certifications.

    "Keur Kredit-pantes tur salawasna nyadiakeun kalayan layanan pangalusna" nyaeta pokok utama pikeun operasi bisnis urang.

    Simkuring tetep babarengan jangka panjang jeung sababaraha inohong global produsén pancuran sakuliah kalimah.

    Kasampak maju ka gawé sareng anjeun.

    Wilujeng sumping ngahubungan kami, Wilujeng sumping di buka pabrik kami!

    dsad (2) dsad (1)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali