FAQs - Ningbo Leway Manufaktur Ltd.

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

W e're a  Manu facturer ngahususkeun dina ngahasilkeun d oor & w indow a ccessories .

Dimana aya perusahaan lokasina?

parusahaan urang lokasina di Ningbo Kota, Propinsi Zhejiang, 2 jam ngajalankeun ti Shanghai Airport.

Naon kaunggulan utama perusahaan?

1, harga kalapa, harga produsén langsung. 2, kualitas High, urang ngagaduhan TUV na CE certificates.3, pangiriman Ajakan, sampel pangiriman dina 1 minggu, pesenan pangiriman dina 3-4 minggu.

Dupi anjeun gaduh test mana wae di perusahaan.

Dina hadir, urang tiasa ngalakukeun test hirup jasa, uji sipat mékanis, test dampak, test beban sarta uji semprot uyah ku ourselvers di parusahaan.

Dupi anjeun nampa OEM atanapi ODM?

Yakin, Urang bisa ngahasilkeun produk nurutkeun syarat customer sarta nampa design ngaropéa.

Geus sadia sampel?

Sumuhun. urutan sampel mangrupakeun aya.

Kumaha urang bisa meunang ka perusahaan?

Urang baris nyokot anjeun nepi di Ningbo Airport atanapi Ningbo Railway Station.Warmly Wilujeng sumping anjeun datangna negotiate ngadatangan!

Hoyong Anjeun gawekeun AS?