Nepangkeun - Ningbo Leway Manufaktur Ltd.

Tentang Kami

Ningbo Leway Manufaktur LTD

Warmly ngabagéakeun nganjang parusahaan urang! Simkuring miharep pikeun ngadegkeun koperasi nutup sareng anjeun pikeun kauntungan silih!

kakuwatan keur ngasilkeun

Ningbo Leway geus dilengkepan equipments canggih produksi, kaasup leuwih ti 50 lathes otomatis, mesin suntik palastik jeung logam mesin paeh-casting. Sababaraha mesin assembly otomatis timer dimekarkeun tur mesin bungkusan. kapasitas produksina bulanan bisa ngahontal nepi ka 1 juta susunan.

Profil Perusahaan

Ningbo Leway Manufaktur LTD mangrupakeun produsén profésional anu specializes di ngahasilkeun bagian panto pancuran kaasup rollers pancuran panto, handles, hinges na panto lianna jeung hardware jandela.

Innovate

 Urang nyadiakeun OEM, ODM jasa, R kami & Tim D ieu husus dina ngagunakeun CAD, UG, pro / E pikeun ngembangkeun sarta mendesain produk anyar, kami biasana cooperate jeung konsumén mangpaatkeun jeung desain leuwih ti 100 produk anyar unggal taun.

bijil urang

Lorem ipsum dolor diuk amet, consectetuer adipiscing elit, séd diam

CE

Kamekaran parusahaan

Ningbo Leway Manufaktur LTD

mangrupakeun produsén profésional taht specializes di ngahasilkeun bagian panto pancuran kaasup pancuran panto rollers, handles, hinges na panto na jandela séjén hardware. Hal ieu lokasina di kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, 20 kilometer jauh ti palabuhan Ningbo jeung drive 2 jam 'ti bandara Shanghai. Pausahaan nyertakeun wewengkon 10.000 méter pasagi, owning leuwih ti 100 pagawé terampil dewasa, sarta boga leuwih 15 taun pangalaman dina ngahasilkeun bagian pancuran panto.

Ningbo Leway geus dilengkepan equipments canggih produksi, kaasup leuwih ti 50 lathes otomatis, mesin suntik palastik jeung logam mesin paeh-casting. Sababaraha mesin assembly otomatis timer dimekarkeun tur mesin bungkusan. kapasitas produksina bulanan bisa ngahontal nepi ka 1 juta susunan.

Pausahaan salawasna tataman kana prinsip manajemén: kualitas anu kahirupan parusahaan. Urang dilengkepan jeung manajemén sarta nguji tanaga luyu, dilengkepan perlengkapan ukur nyukupan, nguji peralatan. Sistim inspeksi ketat ensures kualitas produk luhur ku stickily mariksa sakuliah bahan baku asup ka produk kaluar. Di lab, urang tiasa ngalakukeun rupa-rupa béda tina tés, kayaning test hirup jasa, uji sipat mékanis, test dampak transverse, test beban sarta uji semprot uyah. Ngaliwatan kadali kualitas ketat dina unggal prosés manufaktur, kualitas produk urang diangkat ka tingkat anyar jeung geus Certified ku CE, TUV, lega dipikawanoh di industri.

parusahaan boga rarancang produk na ngembangkeun kamampuan anyar kuat. Urang nyadiakeun OEM, ODM jasa, R kami & Tim D ieu husus dina ngagunakeun CAD, UG, pro / E pikeun ngembangkeun sarta mendesain produk anyar, kami biasana cooperate jeung konsumén mangpaatkeun jeung desain leuwih ti 100 produk anyar unggal taun.

Warmly ngabagéakeun nganjang parusahaan urang! Simkuring miharep pikeun ngadegkeun koperasi nutup sareng anjeun pikeun kauntungan silih!

Émbaran leuwih