• 7
  • 8
  • 5

The Best Solusi pikeun Projects Usaha anjeun

Citakan PSD kualitatif Jeung kemungkinan Unlimited
  • Profil Perusahaan

    Profil Perusahaan

    Ningbo Leway Manufaktur LTD mangrupakeun produsén profésional ngahususkeun dina ngahasilkeun bagian panto pancuran kaasup pancuran panto rollers, handles, hinges na panto na jandela séjén hardware.
  • Innovate

    Innovate

    Urang nyadiakeun OEM, ODM jasa, R kami & Tim D ieu husus dina ngagunakeun CAD, UG, pro / E pikeun ngembangkeun sarta mendesain produk anyar, kami biasana cooperate jeung konsumén mangpaatkeun jeung desain leuwih ti 100 produk anyar unggal taun.
  • kakuwatan keur ngasilkeun

    kakuwatan keur ngasilkeun

    Ningbo Leway geus dilengkepan equipments canggih produksi, kaasup leuwih ti 50 lathes otomatis, mesin suntik palastik jeung logam mesin paeh-casting.

portopolio kami

Tentang Kami

Ningbo Leway Manufaktur LTD mangrupakeun produsén profésional anu specializes di ngahasilkeun bagian panto pancuran kaasup rollers pancuran panto, handles, hinges na panto lianna jeung hardware jandela. Hal ieu lokasina di kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, 20 kilometer jauh ti palabuhan Ningbo jeung drive 2 jam 'ti bandara Shanghai. Pausahaan nyertakeun wewengkon 10.000 méter pasagi, owning leuwih ti 100 pagawé terampil dewasa, sarta boga leuwih 15 taun pangalaman dina ngahasilkeun bagian pancuran panto.

Arrivals anyar