Rreth Nesh - Ningbo Leway Prodhim Ltd

Rreth nesh

Leway Prodhim Ningbo LTD

Ngrohtësisht i mirëpritur të vizitojë kompaninë tonë! Ne shpresojmë që të krijojë bashkëpunim të ngushtë me ju për përfitime reciproke!

prodhimtari

Ningbo Leway ka qenë e pajisur me pajisje të përparuara të prodhimit, duke përfshirë më shumë se 50 lathes automatike, makina injeksion plastike dhe metalike makina vdesin-hedh. Disa makina të kuvendit automatike të vetë-zhvilluar dhe makinerive te ambalazhimit. kapacitet mujor të prodhimit mund të arrijë deri në 1 milion grupe.

Profili i kompanisë

Leway Prodhim Ningbo LTD është një prodhues profesional që e specializuar në prodhimin e pjesëve Door dushi përfshirë rollers dush derë, trajton, varet dhe dyerve të tjera dhe hardware dritare.

përtërij

 Ne ofrojmë shërbimin OEM, ODM, R & D tonë ekip është e specializuar në përdorimin e CAD, UG, Pro / E për të zhvilluar dhe projektimin e produkteve të reja, ne zakonisht bashkëpunojmë me klientët për të shfrytëzuar dhe dizajn më shumë se 100 produkte të reja çdo vit.

Certifikata ynë

Lorem ipsum pikëllim ulem Amet, consectetuer adipiscing Elit, sed diam

CE

Zhvillimi i kompanisë

Leway Prodhim Ningbo LTD

profesional është një prodhues taht e specializuar në prodhimin e pjesëve Door dushi përfshirë rollers derë dush, merret, varet dhe dyer dhe dritare të tjera hardware. Ajo është e vendosur në qytetin e Ningbo, provincën Zhejiang, 20 kilometra larg nga porti Ningbo dhe makinë 2 orë nga aeroporti Shanghai. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 10.000 metra katrore, zotërojnë më shumë se 100 punëtorë të kualifikuar të pjekur, dhe ka mbi 15 vjet përvojë në prodhimin e pjesëve dush derë.

Ningbo Leway ka qenë e pajisur me pajisje të përparuara të prodhimit, duke përfshirë më shumë se 50 lathes automatike, makina injeksion plastike dhe metalike makina vdesin-hedh. Disa makina të kuvendit automatike të vetë-zhvilluar dhe makinerive te ambalazhimit. kapacitet mujor të prodhimit mund të arrijë deri në 1 milion grupe.

Kompania gjithmonë i përmbahet parimit të menaxhimit: cilësia është jeta e kompanisë. Ne pajisur me menaxhimin dhe testimit personelin e duhur, të pajisur me pajisje adekuate matjen, testimin e pajisjeve. të rreptë të sistemit të inspektimit siguron cilësinë e produktit të lartë nga stickily inspektuar të gjithë lëndëve të para hyrëse në produktet dalëse. Në laborator, ne mund të bëjmë shumë lloje të ndryshme të testeve, të tilla si provë Jeta e shërbimit, vetitë mekanike provë, provë e ndikimit tërthor, testi ngarkesës dhe provë kripë llak. Nëpërmjet kontrollit të rreptë të cilësisë në çdo proces të prodhimit, cilësinë tonë të produktit ngritur në një nivel të ri dhe janë certifikuar nga er, TUV, të njohur gjerësisht në industrinë.

Kompania ka të re projektimit të produktit dhe zhvillimin e aftësive të fortë. Ne ofrojmë shërbimin OEM, ODM, R & D tonë ekip është e specializuar në përdorimin e CAD, UG, Pro / E për të zhvilluar dhe projektimin e produkteve të reja, ne zakonisht bashkëpunojmë me klientët për të shfrytëzuar dhe dizajn më shumë se 100 produkte të reja çdo vit.

Ngrohtësisht i mirëpritur të vizitojë kompaninë tonë! Ne shpresojmë që të krijojë bashkëpunim të ngushtë me ju për përfitime reciproke!

më shumë informacion