HS-084 Solid alloy seng nangani kanggo frameless padusan lawang kaca abot

Short Description:


  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Pembayaran Sarat: T / T, L / C, D / A, D / P, PAYPAL, W / U
  • Panggonan Asal: Zhejiang, China (Mainland)
  • Brand Name: Weiheng
  • Detail produk

    Tags Product

    Alexa 1.Product

    Brand WEIHENG 
    jeneng produk Solid alloy seng nangani kanggo frameless padusan lawang kaca abot
    kode produk HS084
    Dianggo lawang padusan, mandi kandang, kaca ngusapake lawang
    Material alloy seng
    lumahing dilapisi krom
    Length 238mm
    Lubuk let 160mm
    tanggal delivery ing 25 dina
    Syarat-syarat pembayaran 30% T / T ing advance, 70% marang salinan B / L.
    100% L / C ing ngarsane, D / A, D / P, Western Union, MoneyGram, PAYPAL

    2. Service

    1. Reply panaliten ing 24 apa jam.

    2. pengalaman sugih ing prodhuksi lawang & jendhela aksesoris kanggo luwih saka 15 taun.

    3. Selaras desain cumawis.

    4. rega Produsèn Direct, kita ora dagang perusahaan.

    5. quality, kita tak TUV lan CE sertifikat. 

    6. layang Pituduh, kita nyedhiyani conto ing 1 minggu, strictly tindakake mimpin Panjenengan.

    7. Welcome OEM lan Potongan.

    8 .Produksi line kalebu injeksi plastik, zamak mati casting, Processing logam, nggawe jamur etc.

    Alexa 3.Company

    Ningbo Leway Manufacturing LTD. punika Produsèn profesional spesialisasine ing prodhuksi padusan rollers lawang, Ngalahake, hinges, lan lawang & jendhela liyane hardware.

    kita pabrik wis pengalaman sugih ing prodhuksi lawang & jendhela bagean kanggo luwih saka 15 taun. produk kita tak TUV lan CE Sertifikasi.

    "Ingsun Credit-pantes lan tansah nyediakake karo layanan paling apik" iku principal utama kanggo operasi bisnis kita.

    Kita tetep kerjasama long-term karo sawetara pamimpin global saka Produsèn padusan kabeh liwat tembung.

    Katon nerusake kanggo nggarap sampeyan.

    Welcome hubungi kita, Welcome to visit kita pabrik!

    dsad (2) dsad (1)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk