FAQs - Ningbo Leway Manufacturing Ltd.

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing Produsèn utawa dagang perusahaan?

W e're a  manu facturer spesialis ing prodhuksi d oor & w indow a ccessories .

Where sing perusahaan located

Our company dumunung ing Ningbo City, Provinsi Zhejiang, 2 jam saka Shanghai Airport.

Apa kaluwihan utama perusahaan?

1, rega Competitive, rega Produsèn langsung. 2, Quality kita tak TUV lan CE certificates.3 delivery Pituduh, conto layang ing 1 minggu, pesenan layang ing 3-4 minggu.

Aja duwe test sembarang ing perusahaan.

Ing saiki, kita bisa nindakake test urip layanan, test mechanical, test impact, test mbukak lan test semprotan uyah dening ourselvers ing perusahaan.

Bisa nampa OEM utawa Potongan?

Manawa, Kita bisa ngasilaké produk miturut syarat customer lan nampa desain selaras.

Cumawis sampel?

Ya. supaya Sample cumawis.

Carane kita bisa njaluk kanggo perusahaan?

Kita bakal Pick sampeyan munggah ing Ningbo Airport utawa Ningbo Railway Station.Warmly sambutan sampeyan teka kanggo rembugan ngunjungi!

Arep digarap US?