Prakawis kita - Ningbo Leway Manufacturing Ltd.

Babagan awake dhewe

Ningbo Leway Manufacturing LTD

Becik welcome kanggo ngunjungi perusahaan kita! Kita ngarep-arep kanggo netepake cedhak cooperation karo sampeyan kanggo keuntungan Teknologi!

produktivitas

Ningbo Leway wis dilengkapi karo Alat majeng produksi, kalebu luwih saka 50 kangeroo otomatis, mesin injeksi plastik lan logam mesin die-casting. Saperangan mesin Déwan otomatis poto-dikembangaké lan mesin packaging. kapasitas produksi Monthly bisa nganti 1 yuta set.

Gambar Company

Ningbo Leway Manufacturing LTD punika Produsèn profesional sing khusus kanggo produksi bagean lawang padusan kalebu rollers padusan lawang, Ngalahake, hinges lan lawang lan hardware jendhela.

inovasi

 We nyedhiyani OEM, ODM layanan, R kita & tim D wis specialized ing nggunakake CAD, UG, PRO / E kanggo berkembang lan desain produk anyar, kita biasane kerjo bareng karo pelanggan kanggo manfaat lan desain luwih saka 100 produk anyar saben taun.

Certificate kita

Ngarep lunak, consectetuer ngawasi trek, nanging diam

CE

Development Company

Ningbo Leway Manufacturing LTD

punika Produsèn profesional taht khusus kanggo produksi bagean lawang padusan kalebu padusan lawang rollers, Ngalahake, hinges lan lawang lan jendhela liyane hardware. Dumunung ing kutha Ningbo, provinsi Zhejiang, 20 kilometer saka port Ningbo lan drive 2 jam 'saka bandara Shanghai. perusahaan Jembaré saka 10.000 meter persegi, ndhuweni luwih saka 100 trampil buruh diwasa, lan wis luwih saka 15 taun pengalaman ing prodhuksi bagean padusan lawang.

Ningbo Leway wis dilengkapi karo Alat majeng produksi, kalebu luwih saka 50 kangeroo otomatis, mesin injeksi plastik lan logam mesin die-casting. Saperangan mesin Déwan otomatis poto-dikembangaké lan mesin packaging. kapasitas produksi Monthly bisa nganti 1 yuta set.

Perusahaan tansah kataman asas manajemen: kualitas gesang perusahaan. We dilengkapi Manajemen lan testing personel cocok, dilengkapi karo peralatan ukur ora nyukupi, testing peralatan. sistem pengawasan ketat njamin kualitas produk dhuwur dening stickily mrekso saindhenging bahan mentahan mlebu kanggo produk metu. Ing Lab, kita bisa nindakake akeh macem-macem jinis tes, kayata test urip layanan, test mechanical, test impact melintang, test mbukak lan test semprotan uyah. Liwat kontrol kualitas ketat ing saben proses Manufaktur, kualitas produk kita wungu kanggo tingkat anyar lan wis certified dening CE, TUV, digunakake dikenali ing industri.

Perusahaan wis desain produk lan pembangunan kemampuan anyar kuwat. We nyedhiyani OEM, ODM layanan, R kita & tim D wis specialized ing nggunakake CAD, UG, PRO / E kanggo berkembang lan desain produk anyar, kita biasane kerjo bareng karo pelanggan kanggo manfaat lan desain luwih saka 100 produk anyar saben taun.

Becik welcome kanggo ngunjungi perusahaan kita! Kita ngarep-arep kanggo netepake cedhak cooperation karo sampeyan kanggo keuntungan Teknologi!

Informasi liyane