• 7
  • 8
  • 5

The Best Solution kanggo Projects Business

Cithakan PSD kwalitase Kanthi Kemungkinan Unlimited
  • Gambar Company

    Gambar Company

    Ningbo Leway Manufacturing LTD punika Produsèn profesional spesialis ing prodhuksi bagean lawang padusan kalebu padusan lawang rollers, Ngalahake, hinges lan lawang lan jendhela liyane hardware.
  • inovasi

    inovasi

    We nyedhiyani OEM, ODM layanan, R kita & tim D wis specialized ing nggunakake CAD, UG, PRO / E kanggo berkembang lan desain produk anyar, kita biasane kerjo bareng karo pelanggan kanggo manfaat lan desain luwih saka 100 produk anyar saben taun.
  • produktivitas

    produktivitas

    Ningbo Leway wis dilengkapi karo Alat majeng produksi, kalebu luwih saka 50 kangeroo otomatis, mesin injeksi plastik lan logam mesin die-casting.

Portfolio kita

Babagan awake dhewe

Ningbo Leway Manufacturing LTD punika Produsèn profesional sing khusus kanggo produksi bagean lawang padusan kalebu rollers padusan lawang, Ngalahake, hinges lan lawang lan hardware jendhela. Dumunung ing kutha Ningbo, provinsi Zhejiang, 20 kilometer saka port Ningbo lan drive 2 jam 'saka bandara Shanghai. perusahaan Jembaré saka 10.000 meter persegi, ndhuweni luwih saka 100 trampil buruh diwasa, lan wis luwih saka 15 taun pengalaman ing prodhuksi bagean padusan lawang.

Baru